Om Telelandsstævne


Telelandsstævne er en årlig begivenhed, hvor medlemmer af idrætsklubber i TDC Group, fra alle steder i landet, mødes og sammen afholder et sportsstævne med efterfølgende fest med fællesspisning, musik og dans.

Siden 1939 (bortset en pause under 2. verdenskrig) er der hvert år blevet afholdt en sportslig dyst blandt telefonfolk. I en lang årrække blev stævnet arrangeret af og afholdt på skift i Aalborg, Aarhus, København og Odense. I 2006 fandt en gruppe med deltagere fra København, Odense og Aarhus sammen om at nytænke disse stævner. Grunden hertil var bl.a. det faldende deltagerantal. Gruppen blev enige om, at stævnet skulle afholdes hvert år midt i september, at alle klubber under TDC-Idræt skulle have mulighed for at deltage, at de deltagende klubber skulle betale samme pris for deres deltagere uanset hvor man kommer fra, at stævnet gerne skulle afholdes et sted midt i Danmark, som kunne rumme alle idrætsgrene. Valget faldt på Fredericia Idrætscenter. De sportsgrene, der har været afholdt til Telelandsstævnet, har varieret meget igennem årene. Du kan læse mere om hvilke sportsgrene du kan tilmelde dig årets landsstævne under menupunktet tilmeld og se tidligere års sportsgrene under resultater.

Transport til Telelandsstævnet foregår med bus. Om morgenen lørdag kører busser fra TDC’s lokationer, hvor der i bussen er mulighed for køb af kaffe, øl og vand.

Når alle er nået vel frem til Fredericia Idrætscenter åbnes stævnet af Planlægningsudvalget og dagens aktiviteter begynder.
Der bliver dystet og gået til den sammen med kolleger fra hele landet, men alt foregår med god sportsånd og masser af kollegial hygge.
Midt på dagen er der pause fra de sportslige begivenheder og hver deltager får en stor frokostbolle.
Ud på eftermiddagen, når alt sport er afviklet, vinderne er fundet og præmierne er overrakt - er det tid til indkvartering.

I år bliver vi indkvarteret på Best Western Hotel Fredericia, som ligger lige ved siden af Fredericia Idrætscenter. Her er der mulighed for at få hvilet ud efter dagens sportslige indsats og få pakket det pæne tøj ud inden festen senere på aftenen.
Festen vil blive afholdt i Fredericia Idrætscenter, hvor vi vil få serveret mad og drikke. Efter maden spilles der op til dans med enten band eller DJ og deltagerne får sig en svingom og en snak i baren, hvorfra Fredericia Idrætscenter sælger drikkevarer til yderst rimelige priser.

Søndag morgen er der morgenmad på hotellet til de friske og til de lidt mindre friske er der afgang med bus tilbage til deltagernes hjembyer kl. 10:00, hvor der er mulighed for at få lidt ekstra hvile i bussen på vej hjem eller snakke om, hvor meget der ses frem til at gentage successen igen næste år.


Alt transport, fest, ophold og mad er inkluderet i pris for deltagelse i Telelandsstævnet. Spørg i din lokale TDC-idrætsforening, hvad deltagelse koster.

2015 TDC IF | Design: TDC IF