Om Telelandsstævne


Om TelelandsstævneTelelandsstævne er en årlig begivenhed, hvor medlemmer af idrætsklubber i det tidligere TDC, fra alle steder i landet, mødes og sammen afholder et sportsstævne med efterfølgende fest med fællesspisning, musik og dans.

Siden 1939 (bortset en pause under 2. verdenskrig) er der hvert år blevet afholdt en sportslig dyst blandt telefonfolk. Gruppen, som arrangerer Telelandsstævnet, bestræber sig på, at stævnet fremover vil blive afholdt hvert år i september.
Du kan læse mere om hvilke sportsgrene du kan tilmelde dig årets landsstævne under menupunktet tilmeld.

Transport til Telelandsstævnet sørger deltagerne selv for.

Der kan vælges mellem følgende::
- Kører selv
- Tilbyder transport
- Ønsker transport

Når alle er nået vel frem til Fredericia Idrætscenter åbnes stævnet af Planlægningsudvalget og dagens aktiviteter begynder.
Der bliver dystet og gået til den sammen med nuværende og tidligere kolleger fra hele landet, men alt foregår med god sportsånd og masser af kollegial hygge.
Midt på dagen er der en stor frokostbolle til alle deltagere.
Ud på eftermiddagen, når al sport er afviklet, vinderne er fundet og præmierne er overrakt - er det tid til indkvartering.

Vi indkvarteres på Best Western Hotel Fredericia, som ligger lige ved siden af Fredericia Idrætscenter. Her er der mulighed for at få hvilet ud efter dagens sportslige indsats og få pakket det pæne tøj ud inden festen senere på aftenen.
Festen vil blive afholdt i Fredericia Idrætscenter, hvor der vil være en buffet. Drikkevarer er for egen regning. Men måske bliver der sat lidt på bordene.
Efter maden skal der danses til streamet musik eller måske en DJ, og ind imellem en snak i baren, hvor væskedepotet fyldes op med drikkevarer, som Fredericia Idrætscenter sælger til yderst rimelige priser.

Søndag morgen er der morgenmad på hotellet. Tjek ud fra hotellet skal ske senest kl. 11.00.

Fest, sport, ophold og mad er inkluderet i prisen for deltagelse i Telelandsstævnet. Spørg i din lokale TDC-idrætsforening, hvad deltagelse koster.

2015 TDC IF | Design: TDC IF